ШКОЛСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ

  У периоду од 2. априла до 23. маја 2019. године у нашој школи одигран је већ традиционални турнир у малом фудбалу. Организатор турнира је био Јовица Тркуља, професор физичког васпитања. Ове године учествовало је на турниру 16 одељења, од укупно 23 одељења наше школе. Играло се по куп систему, два пута по 10 минута у међусмени, односно од 13 до 13.25 часова. Екипа је бројала максимално 10 играча на терену (4+1).

mf2019

  Током трајања турнира могло се видети да међу ученицима наше школе има много ученика надарених за фудбал, који су током својих утакмица сјајним потезима одушевљавали многобројну публику коју су чинили професори и ученици. До саме завршнице стигле су екипе II-1 и II-6 одељења, које су коректном игром показале да су се сасвим оправдано нашле у финалу овогодишњег надметања.

   Епитет најбољих понело је II-6 одељење које је финалну утакмицу решило у своју корист резултатом 3:1. Победничка екипа наступила је у саставу: Јелић Душан, Баланго Давид, Зељковић Стефан, Огњановић Никола, Радмановић Никола, Јешић Ђорђе и Кепчија Драган. Екипу II-1 одељења, овог пута поражену, чинили су: Самопјан Урош, Ратковић Немања, Лалић Никола, Зурић Стеван, Кристијан Карачоњи, Доленац Иван и Славко Бодирожа.