СТИГЛА ОПРЕМА ЗА ФИСКУЛТУРНУ САЛУ !

  Од средстава која је наша школа добила од Покрајинског секретаријата за спорт и омладину на конкурсу за финансирање посебног програма афирмације школског и универзитетског спорта, обезбеђена је потребна опрема и реквизити за фискултурну салу.
Купљена су два стола и рекети за стони тенис. Како је овај спорт омиљен међу нашим ученицима, посебно за време јесењег и зимског периода, када временске прилике не дозвољавају да се настава физичког васпитања одвија на спортским теренима у дворишту школе, међу њима влада одушевљење. Даље, ту су и мреже за кош и одбојку, струњаче, препоне, лопте за одбојку и кошарку, пилатес лопте, џак за бокс, степер, вијаче и мердевине.

Opremanje fiskulturne sale

  Набавком потребне опреме за фискултурну салу, бићемо у могућности да обезбедимо квалитетнију наставу, потпуну реализацију наставних јединица, затим квалитетно спровођење слободног времена, како ученика, тако и наших запослених. Садржај спортских активности биће обогаћен, како наставних тако и ваннаставних, односно рекреативних, подићи ће се ниво физичке спремности ученика. Добрим делом ће се умањити и ризик од појаве болести зависности и насилничког понашања, смањиће се број деце са сметњама у физичком развоју.