keep it fresh logo
fresh menu leftfresh menu right


Ваннаставне активности

Школска слава Свети Сава 2015. године

Прослава је почела у 12 сати обредом свештеника Милана Узурова, који је свима присутнима честитао Школску славу, а наставницима пожелео успех у раду.

Након обреда, ученици су извели поетско-сценски приказ "Башта Бранкове боје" у духу прославе јубилеја, сто година од рођења Бранка Ћопића, коме је посвећена цела 2015.година.


Текст су саставиле професорице српског језика и књижевности Југослава Лулић и Мирјана Кљакић. Остале обавезе око припрема програма са ученицима поделиле су професорице Радмила Ристић и Мирјана Кљакић.
Ученици који су учествовали у програму су: Вукашин Петковић, Никола Богдановић, Александар Јовановић, Милан Стевановић (I1) и Немања Ковачевић, који је говорио монологе Пепа Бандића из "Осме офанзиве" (III2).
Након програма, директор школе Петар Савић у име Наставничког већа, наградио је књигама ученике који су постигли резултате на републичким такмичењима.
У реализацији програма помогли су и: проф. Жељко Селаковић, проф. Душко Којић, вероучитељ Мирко Божић, Драган Ћосић, проф. Бојан Козомора и проф. Слободан Ћулибрк.

Мирјана Кљакић


Powered by Joomla!. Design by: joomla 2.5 template for free  Valid XHTML and CSS.