fresh menu leftfresh menu right


Ваннаставне активности

Ваннаставне активности

Трагом најлепше српске књиге – јавни час на Светог Саву (2017)

Трагом најлепше српске књиге – јани час на Светог Саву (2017) И ове године свечано смо обележили школску славу, Светог Саву. Програм је почео у 12 сати обредом свећења славског колача, након чега је свештеник Милан Узуров, честитао славу домаћинима – ученицима, наставницима и свим запосленима у школи.

Опширније: Трагом најлепше српске књиге – јавни час на Светог Саву (2017)

Европска недеља програмирања

Ове године, наша школа узела је учешће у обележавању европске недеље програмирања. Од 12. 10.  до 18.10. 2015. године у оквиру редовне наставе из предмета програмирање, оперативни системи и апликативни софтвер,  ученици Димитрије Киковски и Давид Бановић III–2 одељења одржали су предавање на тему ''Историјски развој програмских језика'', док је ученица Миона Мандић II-2 одељења представила мултимедијалну презентацију ''Жене које су осмислиле програмски језик''. Након предавања,  ученици су учествовали у радионици ''Како креирати свој програмски језик''. Постављали су основну конструкцију ''свог'' програмског језика кроз осмишљавање симбола, лексема, израза, наредби и правила… Радионицу је организовала проф. Светлана Ерцег. Подршку су јој пружили проф. Душко Којић и педагог Виолета Дамјановић.

Активности у I полугодишту школске 2015./2016. године

Посетили смо сајам књига у Београду, 30.11.2015. Ученике су водиле педагог Виолета Дамјановић и проф. Љиљана Војиновић.
Стручна конференција "Каријерно вођење и саветовање у Србији" одржана је 30.11.2015. у просторијама Задужбине Илије М. Коларца. Конференцију је организовала БОШ (Београдска отворена школа).
03.11.2015 тим за маркетинг школе присуствовао је састанку са ученицима и родитељима у Силбашу и Деспотову.
07.12.2015 Савет за превенцију болести зависности окупио је на састанку директоре школа, ЦСР, представнике самоуправе...
16.12.2015. завршили смо последњу радионицу у низу, са одељењем III-4
 

Школска слава Свети Сава 2015. године

Прослава је почела у 12 сати обредом свештеника Милана Узурова, који је свима присутнима честитао Школску славу, а наставницима пожелео успех у раду.

Опширније: Школска слава Свети Сава 2015. године

Школска слава Свети Сава 2013. године

Школску славу прославили смо у недељу 27. јануара. Програм је почео у 12 сати обредом свећења славског колача. Свештеник Бране Миловац је честитао славу свим ученицима и запосленима.

Прослави је присуствовао  господин Мирко Тица из Москве, који је поклонио школи 12 најсавременијих рачунара за једну од мултимедијалних учионица. Господин Тица је из Бачке Паланке, био је ђак техничке школе, а данас је познати привредник у Русији.

Опширније: Школска слава Свети Сава 2013. године


Powered by Joomla!. Design by: joomla 2.5 template for free  Valid XHTML and CSS.