keep it fresh logo
fresh menu leftfresh menu right


Такмичења

Куп толеранције 2014

У оквиру пројекта покрајинске Владе „ Афирмација мултикултурализма и толеранције у Војводини”, Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице у сарадњи са Савезом за школски спорт Војводине, организовао је „Куп толеранције 2014”.

Манифестација  „Куп толеранције 2014”, обухватала је  тродневна спортска такмичења и пратеће културне садржаје  од 21. до 23. новембра 2014. године у Зрењанину. Наша школа је и ове године, као и ранијих година, позвана да учествује и да допринос идеји јачања међунационалног поверења код младих у Војводини, као и умиривање међунационалних тензија. За разлику од прошле године где смо наступили са кошаркашком екипом, ове године част да представљају школу и да се са вршњацима из других школа међусобно упознају, кроз спорт и дружење превазиђу предрасуде, добила је мушка одбојкашка екипа.
Репрезентацију школе чинили су: Главандекић Немања (IV3), Лазић Драган (IV3), Делић Драган (IV1), Вукосав Жара (IV2), Томановић Марко ( III1), Бакић Срђан (III1), Вукасовић Огњен (II2),  Војиновић Мирко (I1),  Јовановић Александар (I1) и Мракић Александар (II2), који се такмичио и у музичком програму под називом „ Музичка звездица“.
Вођа екипе био је професор физичког васпитања Јовица Тркуља.


Powered by Joomla!. Design by: joomla 2.5 template for free  Valid XHTML and CSS.