keep it fresh logo
fresh menu leftfresh menu right


Такмичења

Успех наших ученика XVIII регионалном такмичењу електротехничких школа

Такмичари и ментори пред полазак на такмичењеУ суботу, 12. маја,  у СТШ “Никола Тесла” у Сремској Mитровици,  одржано је XVIII регионално такмичење електротехничких школа. Ово такмичење, које се традиционално одржава у мају, прилика је  да електротехничке школе Војводине одмере своје снаге, али и да ученици, руковођени наставницима менторима, покажу колико добро су савладали градиво  стручних предмета.

 

 

На такмичењу је ове године учествовало укупно 12 школа из различитих крајева наше покрајине. Нашу школу представљало је 10 ученика који су се такмичили из 4 предмета (Основе електротехнике 1, Основе електротехнике 2, Електроника, Енергетска електроника).

 

Ученици ТШ “9. мај”, учесници на XVIII регионалном такмичењу: Бојан Штрбац I3, Лазар Милић I2, Игор Ловрић I2, Александар Миљић I3, Душан Ранисављев I1, Теодора Мандић I1, Рубен Пап II2, Павел Муртин II2, Марко Вјештица III1 и Јован Милешевић III3. Са ученицима су у Сремској Митровици били и наставници: Јасна Благојевић, Весна Плавшић, Јанко Хложан и Славуј Милић.

У Сремској Митровици

Највећи успех је постигао ученик III1 одељења, Марко Вјештица који је у конкуренцији од 20 ученика освојио прво место из електронике и пласирао се на Републичко такмичење које ће се одржати почетком јуна у Пироту. За Марка, кога је за такмичење припремао Славуј Милић, ово је трећа година за редом да остварује високе резултате на регионалим и републичким такмичењима.  

Најбољи у Војводини - Марко Вјештица

Одлично пласирани наши ученици су и Бојан Штрбац и Лазар Милић који су освојили 4. и 8.  место из основа електротехнике 1 у конкуренцији од 37 учесника. Лазар Милић се такође пласирао на Републичко такмичење.

 

Честитамо ученицима и наставницима који су представљали нашу школу на регионалном такмичењу, а Марку и Лазару желимо пуно успеха на даљем такмичењу у Пироту.


Powered by Joomla!. Design by: joomla 2.5 template for free  Valid XHTML and CSS.