fresh menu leftfresh menu right


Екскурзије

Екскурзије

Интеркултурална размена, Швајцарска 2014

Ученици наше школе су заједно са ученицима гимназије „20.октобар“ боравили  у Песталоци селу, кодТрогена  у Швајцарској  у периоду од 26.2. до 12.3.2014. у оквиру пројекта„Мултипликација – живети толерантно“.

Опширније: Интеркултурална размена, Швајцарска 2014

Сајам аутомобила

У суботу 22.03.2013, ученици наше школе су посетили Међународни салон аутомобила у Београду. 

Погледајте фотографије са овог догађаја.

Опширније: Сајам аутомобила

Швајцарска 2013.

Пројекат  „Мултипликација – живети толерантно“ је дугорочни,  мрежни и едукативни пројекат, који се спроводи на територији Војводине уз подршку и сарадњу са PestalozziChildrenFondation (PCF) из Швајцарске .  Главни циљ  пројекта је учење за толеранцију и заједнички живот  кроз програме образовања за демократско грађанство. Пројекат обухвата 9 градова и 10 средњих школа. Координатор пројекта је ГФ „Панонија“ из Новог Сада. Пројекат подржава Покрајински секретаријат за образовање, управу и националне заједнице, локалне школске управе МПС, локалне самоуправе и локалне НВО.

Опширније: Швајцарска 2013.

Швајцарска 2012

Као и претходних година, ученици наше школе учествовали су и ове школске године у пројекту "Интеркултуралност" фондације Песталоци. Тако су у периоду од 10. до 25. јануара  ученици ТШ "9. мај" и Гимназије "20. октобар" посетили дечије село "Песталоци" и тамо провели две предивне седмице.

Опширније: Швајцарска 2012


Powered by Joomla!. Design by: joomla 2.5 template for free  Valid XHTML and CSS.